16 November 2012 | Lovisasplace

Lovisasplace

Annons

16 November 2012

021024

Måste verkligen snabba mig på nu! Ska in till Felicia alldeles strax för att kolla på fredagsnöjet x-factor!
Vi kom hem för ett tag sen från ett gympass, vi hann även med lite mat från Mc!
Hela veckan har bestått av praktik, gjorde min praktik på en förskola. Barnen där var så sjukt gulliga och jag kommer faktiskt sakna dom. Så snälla och rara. Märkte att barnen såg upp till mig och jag fick lära dom saker som jag kunde. Denna vecka har varit lärorik för trodde inte det var ett sånt arbete på en förskola, det är mycket träning på att dom ska kunna göra saker själva tex bre sina mackor, klä på sig kläder, plocka i ordning efter sig osv och man måste ha många bollar i luften. Det coolaste av allt, jag satt där med alla barnen runt ett bord och dom pysslade, man såg hur koncentrerade alla var och jag börja tänk på när jag var lika liten som dom när jag gick där och NU plötsligt går jag i 9:an ska snart gör ett stort val som gäller framtiden. Tiden går verkligen fort. Minns även när jag var i deras ålder att jag ville växa, lära mig saker, bli stor! Och nu är jag redan här liksom! Min vecka var grym!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats