dagens önsketänkande | Lovisasplace

Lovisasplace

Annons

dagens önsketänkande

1233s

Idag hade jag så gärna velat vakna upp i ett beachhouse, äta frukost på en terass men en skön stor vit soffa men massa härliga kuddar. Gått ner till stranden, legat där och pressat med bara härliga människor som jag gillar. Vi surfar, åker vattenskoter och får en asnice bränna. Efter några timmar på straden blir det eftermiddag och jag bjuder hem alla på grillat till mitt beachhus. Vi äter gott och dricker gott, med salt i luften och en go bränna. Så ösnkar jag att min fredag såg ut men nu ska jag ut och springa  eller dra till gymmet, beslutsångest! Sen ska jag hem och äta och ducsha sen iväg till jobbet och stå där i 8 timmar. GG Friday. 

Love

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats