Saturday Brunch At Austin Food Works | Lovisasplace

Lovisasplace

Annons

Saturday Brunch At Austin Food Works

_MG_8568

Igår åt jag världens godaste brunch med Johanna på Austin Food Works..

_MG_85861_M7G_8592

Fina Johanna!

_MG4_8587

Första rundan åt jag Grilled Cheese Sandwich och det var hur gott som helst! En riktigt mäktig tallrik som jag kämpade att få i mig till slut. Johanna åt BBQ Brisket och hon var nöjd över sitt val efter all beslutsångest, haha!

_MG_85931 _MG_86704

Andra rundan fick vi in pannkakor med glass och bär! Hur smarrigt som helst och pannkakorna var de bästa jag har nånsin ätit. Om ni har vägarna förbi AFW så tveka inte att äta där, finns mer än bara lördagsbrunch 🙂

_MG5_8601

Fota, fota, fota!!

Som jag skrev tidigare åkte jag ut till mina släktingar på eftermiddagen och där bjöds det på vin och lasagne, tror ni jag var hungrig efter brunchen? Haha..
Iallafall blev jag smått berusad och när jag sitter på väg hem i tunnelbanan blir jag sugen på utgång. Ni vet när man har en partylåt i lurarna och vill verkligen inte hem och lägga sig haha. Jag hoppade av hos Johanna och vi drack vin och pratade om allt mellan himmel och jord! Vi drog ut en snabbis också 😉

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats