I går & i dag | Lovisasplace

Lovisasplace

Annons

I går & i dag

IMG_7472

Alltså, gårdagen var ju hur rolig som helst!! Älskar att jobba med TV och alla begåvade människor bakom kameran såväl som framför. Ni får ni inte missa Let’s Dance finalen nästa fredag. Jag kan lova er att det blir humor på hög nivå, iallafall är David taggad till tusen 🙂

79A629CD-05A4-45BE-B406-8A7B68365AAC

Och underbara Tilde <3

IMG_7467

Stockholm har bjudit på sol varje dag sen första maj! Härligt! Jag började min dag med att åka till jobbet, var så flexibel haha, lämnade in material som ska vara inlämnat nu innan helgen. Stack till gymmet på eftermiddagen, blev löpning och styrketräning i vanlig ordning 🙂 Kom hem, lagade käk och städade samt tvättade kläder, Imorgon kommer min bästis från Oskarshamn och hälsa på över helgen! SÅ jäkla kul det ska bli! Längtar!!! En riktigt drömmig tjejhelg kommer det att bli 🙂 Vi hörs imorgon! PUSS

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats