Update | Lovisasplace

Lovisasplace

Annons

Update

DSC_59138

De efterfrågade vita vida byxorna hittar ni HÄR // mina skor HÄR // min väska HÄR

IMG_7513

Hej solstrålar! Hoppas ni mår bra för det gör jag 🙂 Känner mig inte alls trött efter helgen utan bara mer piggare och fylld av energi. Ett roligt och skönt besked fick jag även genom luren i morse på väg till SVT. Saker och ting löser sig alltid. På fredag nästa vecka slutar jag skolan vilket är sååå sjukt! Då kommer mamma och Felicia hit och tömmer mitt rum sen ägnar vi en helg här uppe (haha har redan bokat bord på restauranger) och det kommer ju bli så himla mysigt. På måndagen där efter (om bara två veckor) åker jag och F till Sardinien, vilket är så sjukt också att det redan är så snart.

Efter att jag har slutat jobbet blir det ett träningspass på gymmet! Och ni få ha en fortsatt fin dag.

Love L

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats