Goooodmorning sunshines | Lovisasplace

Lovisasplace

Annons

Goooodmorning sunshines

_MG_09173 _MG_0972-12

Förra helgen hittade jag världens mest underbara läppenna inne på Kiko Milano. Har typ använt den varje dag nu för den är så naturlig och enkel. 

IMG_7535

Jobbade en heldag på stan igår <3 

Godmorgon solstrålar. ”’Cause it’s another day, let ya light shine bright…”

I förrgår kom F hit och i går efter att båda hade slutat jobbet tog vi en trip till gymmet. Det var så länge sedan vi tränade just tillsammans, vi gjorde ju typ alltid det i början av vårt förhållande, eller iallafall hängde på gymmet samtidigt. Vi hann även testa GoPro’n på gymmet och sååå coolt det blev. Ja, nu när jag är iväg på resan ska jag filma och försöka klippa ihop en video till min kommande youtubekanal 🙂 Alldeles strax ska vi avnjuta frukosten vid havet och passa på att sola lite. Framåt eftermiddagen ska vi sätta oss på en uteservering i Kungsan! Jag lovar att vi hörs ikväll! Hoppas ni alla får fantastisk lördag 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats